Tweedehands Speelgoedbeurs

  • Beurs
Daar verkopen gezinnen speelgoed die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehands speelgoedbeurs willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje speelgoed te kopen voor hun kinderen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering.
Een tweedehands speelgoedbeurs is een geweldige gelegenheid voor ouders en verzorgers om kwalitatief hoogwaardig speelgoed een tweede leven te geven. Bezoekers kunnen er een scala aan gebruikte, maar nog steeds goed onderhouden, speelgoeditems vinden, variërend van houten blokken en poppen tot bordspellen en knuffels. Deze beurzen bevorderen niet alleen duurzaamheid door het hergebruiken van artikelen, maar bieden ook een kans om geld te besparen en unieke vondsten te ontdekken die niet meer in de winkel te koop zijn.

De sfeer op een tweedehands speelgoedbeurs is vaak gezellig en informeel. Gezinnen komen samen om te rondsnuffelen tussen de kraampjes, te onderhandelen over prijzen en verhalen uit te wisselen over de favoriete speeltjes van hun kinderen. Het is een uitgelaten evenement waar zowel beroepen als hobbyisten de kans krijgen om hun overtollige speelgoed te verkopen en zo een nieuwe eigenaar te vinden.

Bovendien zijn tweedehands speelgoedbeurzen vaak ook een milieuvriendelijke keuze, omdat ze bijdragen aan het verminderen van afval en het stimuleren van circulaire economieën. Door speelgoed door te geven, dragen we bij aan een verminderde vraag naar nieuw geproduceerde artikelen, wat helpt om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Kortom, een tweedehands speelgoedbeurs is niet alleen een praktische oplossing voor ouders, maar ook een gelegenheid om samen te komen en te genieten van het plezier dat speelgoed kan brengen – zowel nieuw als gebruikt.

Info en inschrijving voor verkopers: https://forms.office.com/r/k2EMiHMmYM
Als inwoner van Bavikhove of Hulste heeft u voorrang tot inschrijving tem 12/10. Bent u geen inwoner, dan komt u tot 13/10 op de wachtlijst terecht. Daarna wordt de wachtlijst omgezet naar een effectieve inschrijving.
Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van uw betaling.

Wanneer

tot

Locatie

cc Torengalm
Kervijnstraat 1
8531 Bavikhove

Prijs

Basistarief: € 2

Leeftijd

Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Een organisatie van

Gezinsbond Bavikhove
Tweedehands Speelgoedbeurs